ادعای فایننشال تایمز: پوتین برای توافق با ترامپ، دستور توقف حملات در اوکراین را صادر کرد کارمند سابق وزارت جنگ اسرائیل مسئول پرونده ایران در کاخ سفید شد زلنسکی: اشغال کریمه توسط روسیه را به‌رسمیت نمی‌شناسیم عراقچی عازم پکن شد ادعای «ترامپ» درباره حملات آمریکا علیه یمن آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد گروسی: مسئولیت بزرگی بر دوش ماست تا از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای جلوگیری کنیم وال استریت ژورنال: ویتکاف دوباره به روسیه می‌رود ایران اتهامات آمریکا و رژیم اسرائیل را درباره نقش ایران در سوریه رد کرد گفت و گوی ترامپ با نتانیاهو درمورد مذاکرات هسته‌ای با ایران ابراز خرسندی قطر از تداوم مذاکرات ایران و آمریکا علت درگذشت پاپ فرانسیس مشخص شد وضعیت فاجعه‌بار نوار غزه از زبان سخنگوی دبیرکل سازمان ملل رجزخوانی جدید نتانیاهو: ما حملات گسترده‌ای علیه دشمن انجام می‌دهیم / پاسخ ما به حوثی‌ها کوبنده خواهد بود پوتین قانون معاهده جامع راهبردی با ایران را امضا کرد

وزارت دفاع روسیه تسلط بر «باخموت» را تایید کرد

وزارت دفاع روسیه با اشاره به پیشروی زمینی گروه نظامی «واگنر» و پشتیبانی هوایی و توپخانه‌ای ارتش این کشور از آنها، تسلط بر شهر راهبردی باخموت را تایید کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۰ - ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 21
کد خبر: ۱۸۵۱۶۷

به گزارش راهبرد معاصر، بعد از اعلامیه فرمانده گروه شبه‌نظامی «واگنر» درباره تسلط بر شهر راهبردی «باخموت» (آرتموفسک) در شرق اوکراین، مسکو این موضوع را تایید کرد.

 

وزارت دفاع روسیه بامداد یکشنبه طی بیانیه‌ای با اشاره به پیشروی زمینی گروه نظامی «واگنر» و پشتیبانی هوایی و توپخانه‌ای ارتش این کشور از آنها، تسلط بر شهر راهبردی باخموت را تایید کرد.

 

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، در بیانیه وزارت دفاع روسیه آمده است: «در نتیجه اقدامات تهاجمی نیروهای واگنر، با پشتیبانی توپخانه‌ای و هوانوردی، آزادسازی شهر آرتموفسک به پایان رسید».

 

ساعتی قبل تصاویری از شهر راهبردی باخموت منتشر شده بود که در آن نیروهای روسی، بعد از عقب‌نشینی نظامیان اوکراینی و تسلط یافتن بر این شهر، پرچم فدراسیون روسیه را بر فراز آن به اهتزاز درمی‌آورند.

 

اسپوتنیک نوشت: «در چهارصد و پنجاه و سومین روز از جنگ اوکراین، شهر آرتموفسک اکنون در دست روسیه است و دو شهر بزرگتر در منطقه دونتسک یعنی کراماتورسک و اسلوویانسک را در تیررس آسان توپخانه‌های روسیه قرار داده است».

 

دقایقی بعد از بیانیه وزارت دفاع روسیه، کاخ کرملین اعلام کرد که «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور این کشور «آزادسازی» باخموت را به گروه واگنر و نیروهای مسلح روسیه تبریک گفته است.

 

عصر شنبه بود که «یوگنی پریگوژین» فرمانده گروه شبه‌نظامیان واگنر گفته بود که بعد از ۲۲۴ روز نبرد با نظامیان اوکراینی بر سر شهر آرتموفسک، نهایتاً موفق به تسلط کامل بر این شهر شده‌اند./ فارس

ارسال نظر